crypto com

Hogyan kell regisztrálni a crypto.com-on – utasítások

A Crypto.com az egyik legismertebb, legnagyobb és legtöbbet használt kriptopénz tőzsde, hatalmas közösséggel és bázissal, de ami a legfontosabb, hogy jelenleg valószínűleg a leggyorsabban növekvő kriptovállalat. Ez elsősorban a kriptovaluták vásárlásának és eladásának, tétjeiknek, kereskedésüknek és az NFT-piacnak, valamint a crypto.com-mal együttműködő influencerek és híres arcok vagy szervezetek számának köszönhető, mint például LeBron James, UFC, F1 vagy az olasz Serie A és mások. Ebben a cikkben összefoglaljuk a crypto.com-on való regisztrációhoz szükséges útmutatót.

1. pont – Nyissa meg a crypto.com-ot

Nyissa meg a cryptocurrency exchange crypto.com-ot ezen a linken vagy az alábbi gombon keresztül, és közvetlenül a regisztrációs oldalra kerül. Itt adja meg a keresztnevét, vezetéknevét, születési dátumát, országát, e-mail címét, és válasszon egy erős jelszót. Mivel pénzügyekről van szó, legyen nagyon óvatos a jelszavával.

REGISZTRÁLJON A CRYPTO.COM KRIPTOVALUTA TŐZSDÉN

2. pont – az e-mail cím és a telefonszám ellenőrzése

Miután létrehozott egy fiókot, kap egy e-mailt egy ellenőrző kóddal, amelyet a regisztrációs oldalon kell kitöltenie. Ezután egy olyan oldalra kerül, ahol ki kell töltenie a telefonszámát, amelyhez egy ingyenes SMS-ben egy ellenőrző kódot is kap, amelyet szintén ki kell töltenie.

3. pont – személyazonosság ellenőrzése

A következő lépés a személyazonosságod igazolása: újra ki kell töltened a neved, fényképet kell készítened a személyi igazolványodról (személyi igazolvány/jogosítvány/útlevél) a mobiltelefonod webkamerájával/selfie kamerájával, fényképet kell készítened az arcbiometriádról a webkamerával/selfie kamerával, majd fel kell töltened egy szelfit, amelyen a személyi igazolványoddal és egy papírral a kezedben, amelyre kézzel rá kell írni a crypto.com-ot és a mai dátumot. Nem kell félnie attól, hogy megadja ezeket a bizalmas információkat – a crypto.com egy világszerte elismert és ellenőrzött tőzsde. Ezt az információt az államok és a hatóságok megkövetelik tőle, ha nem lenne rá szükség, akkor biztosan nem kérnék el tőle. Miután benyújtotta a dokumentumokat ellenőrzésre, a megadott e-mail címre jóváhagyó határozatot kap. Az ellenőrzés akár 7 munkanapot is igénybe vehet, de reálisan néhány órán, legfeljebb néhány percen belül meg kell kapnia. Ha az ellenőrzés nem sikerül, próbáljon meg jobb minőségű kamerát használni.

Kész! A crypto.com fiókja aktív

Gratulálunk! Ha elvégezte az előző 3 lépést, akkor igénybe veheti a kriptovaluta tőzsde és piactér – crypto.com szolgáltatásait, beleértve a kriptovaluták átutalással vagy kártyával történő vásárlását és eladását, a kriptovaluta tétet, az élő kereskedést az azonnali és határidős piacokon, de használhatja a crypto.com NFT piacterét is.

Ha más kriptotőzsdék érdeklik, mint a crypto.com, vagy még mindig bizonytalan, akkor mindenképpen nézze meg a kriptopénz tőzsdék összehasonlítását ebben a cikkben, vagy hogyan fektessen be Bitcoinba és más kriptopénzekbe itt. A Coinbase vagy a Binance regisztrációjára vonatkozó utasításokat is megtalálod. A kriptovaluta tőzsdék összehasonlítása – hol lehet vásárolni és kereskedni?

Jogi nyilatkozat: ez nem befektetési vagy pénzügyi tanácsadás, a kriptovalutákba és NFT-kbe való befektetés veszteség kockázatával jár, fektessen óvatosan.

Similar Posts