binance

Hogyan lehet feliratkozni a Binance – a világ legnagyobb kriptotőzsdéjére?

A Binance jelenleg a világ legnagyobb, legszélesebb körben használt és legismertebb kriptopénz tőzsdéje, amely számos funkciót kínál. Amellett, hogy kriptovalutákat vásárolhat és adhat el fiat pénzért (euró, dollár, korona) kártyával vagy átutalással a Binance-on, kriptovalutákat cserélhet, kereskedhet velük a határidős piacon, passzív jövedelmet építhet kriptovaluta megtakarítási/halmozási programokon keresztül, kereskedhet NFT-kkel az NFT-piacon, és még sok más. Ebben a cikkben részletezzük, hogyan lehet regisztrálni a Binance-ra.

1. pont – Nyitott Binance

Nyissa meg a Binance kriptopénzcserét ezen a linken vagy az alábbi gombon keresztül. A gomb egyenesen a regisztrációs oldalra visz, ahol a jobb felső sarokban beállíthatja a kívánt nyelvet (beleértve a szlovákot és a csehet is). Választhat e-mail és telefonos regisztrációt is, és ha van Apple-készüléke, akkor az Apple-fiókjával is regisztrálhat.

REGISZTRÁLJON BINANCE ITT

2. pont – fiók létrehozása e-mailben

Miután kiválasztotta a regisztrációs módot, egy olyan oldalra kerül, ahol kiválasztja a lakóhelye szerinti országot, majd eldöntheti, hogy személyes fiókot vagy céges fiókot szeretne. Ezután adja meg az e-mail címét, és válasszon jelszót. Ezt különösen gondosan ki kell töltenie, és egy igazán erős kombinációt kell választania, hogy ne veszítse el a kriptoportfólióját, annak ellenére, hogy a Binance egy nagyon biztonságos, jó biztonságú tőzsde.

3. pont – e-mail és telefonszám megerősítése

Kapni fog egy e-mailt egy ellenőrző kóddal, amelyet a regisztrációs oldalon kell beírnia, hogy ellenőrizze az e-mail címét. Ezután adja meg a telefonszámát, és egy ellenőrző kódot küldünk az SMS-ére, amelyet szintén kitölt a telefonszámának ellenőrzésére. Ha nem kapja meg a kódot tartalmazó e-mailt, ellenőrizze a spam mappáját.

4. pont – létrehoztál egy fiókot, most már csak az adatokat kell ellenőrizned

Miután megerősítette az e-mail címét és a telefonszámát, a fiókja létrejön, de még néhány adatot ki kell töltenie, majd ellenőrizni kell, mielőtt elkezdheti használni. Meg kell adnia a keresztnevét, vezetéknevét, lakcímét és születési dátumát. Ezt követően megkérjük, hogy igazolja ezt a következőkkel: személyi igazolványa (személyi igazolvány/vezetői igazolvány/útlevél), lakcímét igazoló dokumentum (például bankszámlakivonat, telefonszámla vagy más dokumentum, amelyen a neve és címe szerepel, és amelynek dátuma nem lehet 3 hónapnál régebbi), valamint egy fénykép a saját magáról.

Nem kell aggódnia e bizalmas információk kitöltése miatt. A Binance egy engedélyezett tőzsde, és az államok és hatóságok kérései alapján be kell gyűjtenie ezeket az információkat. A múltban ezek az adatok nem voltak kötelezőek, és nem gyűjtötték őket önként, és bizonyára nem is élnek vissza velük.

Kész! Ön rendelkezik egy teljesen működőképes számlával a Binance kriptovaluta tőzsdén

Mostantól betétet adhat a számlájához későbbi felhasználásra, vagy közvetlenül eurót cserélhet kriptovalutákra hitelkártyával vagy banki átutalással. Miután megvásárolta a kriptovalutákat, elcserélheti őket, kereskedhet velük, veretheti őket, vagy vásárolhat NFT-ket a Binance NFT-piactéren. Sok sikeres kereskedést kívánunk!

Ha más kriptotőzsdék, például a Binance érdeklik, vagy még mindig bizonytalan, akkor mindenképpen nézze meg a kriptopénz-tőzsdék összehasonlítását ebben a cikkben, vagy azt, hogyan fektessen be Bitcoinba és más kriptopénzekbe itt. A Coinbase és a Crypto.com szolgáltatásokra való regisztrációról is talál útmutatókat. A kriptovaluta tőzsdék összehasonlítása – hol lehet vásárolni és kereskedni?

Jogi nyilatkozat: ez nem befektetési vagy pénzügyi tanácsadás, a kriptovalutákba és NFT-kbe való befektetés veszteség kockázatával jár, fektessen óvatosan.

Similar Posts