coinbase

Hogyan regisztrálhatsz a Coinbase-en és kaphatsz 9€-t Bitcoinban ingyenesen

A Coinbase az egyik első kriptopénz tőzsde. Ez az egyik legrégebbi, legnagyobb és leghíresebb kriptotőzsde nemcsak a világon, hanem hazánkban is. Szolgáltatásai között természetesen kriptovaluták vásárlását és eladását kínálja, de azok cseréjét, tétbe helyezését, azonnali és határidős piacokon való kereskedést is, és saját NFT piacteret is tervez. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk, hogyan lehet regisztrálni a Coinbase-re, és hogyan lehet 9 € ingyenes Bitcoin feliratkozási bónuszt kapni.

1. pont – Coinbase megnyitása

Nyissa meg a Coinbase oldalát, és nyomja meg a jobb felső sarokban található Kezdjük el gombot. Ha szeretné megkönnyíteni a dolgát, és egyúttal belépési ajándékot is szeretne kapni, nyissa meg a Coinbase-t ezen a linken vagy az alábbi gombon keresztül. Egyenesen a regisztrációs oldalra kerülsz, ráadásul a regisztrációért bónuszként 9€ ($10) Bitcoin-t kapsz teljesen ingyen! Az első oldalon ki kell töltenie a keresztnevét, vezetéknevét, e-mail címét, ki kell választania egy STRONG jelszót, és meg kell erősítenie, hogy elmúlt 18 éves, és elfogadja a felhasználási feltételeket. Ezután megerősíti, hogy megértette a GDPR-t, és hogy kíván-e promóciós e-maileket kapni.

REGISZTRÁLJON A COINBASE-RE ÉS KAPJON EGY 9€ ÉRTÉKŰ INGYENES AJÁNDÉKOT BITCOINBAN

2. pont – Az e-mail és a telefonszám megerősítése.

Miután megadta a kezdeti adatait, egy ellenőrző gombot küldünk Önnek e-mailben, amelyre rá kell kattintania. Az e-mail ellenőrzése után létrejön a fiók, majd egy telefonszám beállítása következik, amelyre SMS-kódot kap a kétfaktoros ellenőrzéshez. Ezt a regisztrációs oldalon kell kitölteni, majd be lehet jelentkezni a fiókba.

3. pont – az Önre vonatkozó információk

A következő lépésben ismét ki kell töltenie a személyére vonatkozó alapvető adatokat. Keresztnév, vezetéknév, születési dátum + lakcím. Ügyeljen arra, hogy az adatokat igazhitűen és gépelési hibák nélkül töltse ki. Ezután válaszoljon a következő kérdésekre: Mire szeretné használni a Coinbase-t? Mi a jövedelemforrása? Mi a foglalkozása? Mi a munkáltatója? Az SSN utolsó 4 számjegye.

4. pont – Személyazonosság igazolása

Személyazonosságának igazolásához személyazonosító igazolványra (személyi igazolvány/jogosítvány/útlevél) lesz szüksége, amelyet kétféleképpen tud igazolni – mobilkamerával (ahol nem a kész fényképet tölti fel, hanem közvetlenül a coinbase alkalmazásba készít fényképet), vagy a személyazonosító igazolványról egy pc/ntb webkamerán keresztül készített képpel. A személyazonosító igazolvány adatainak meg kell egyezniük a 3. lépésben megadott adatokkal. Nem kell aggódnia amiatt, hogy a Coinbase visszaél az adataival. A honlapjukon pontosan megtudhatja, hogy miért van szükségük ezekre az adatokra. Legtöbbször az államok és a hatóságok nyomására, hogy a kriptovalutákat vagy a központosított tőzsdéket ne használják vissza illegális tevékenységekre.

Kész! Ön regisztrált a Coinbase kriptotőzsdén, és a számlája teljesen működőképes

Gratulálunk! A sikeres személyazonossági ellenőrzés után kész. Ezután hozzáadhat egy bankszámlát vagy fizetési kártyát a számlájához, és átutalással vagy fizetési átjáró segítségével vásárolhat kriptovalutákat. Miután megvásárolta a kriptovalutákat, elcserélheti őket, kereskedhet velük, kereskedhet velük, és számos más funkciót is használhat.

Ha más kriptotőzsdék érdeklik, mint a Coinbase, vagy még mindig bizonytalan, mindenképpen nézze meg a kriptopénz-tőzsdék összehasonlítását ebben a cikkben, vagy azt, hogyan fektessen be Bitcoinba és más kriptopénzekbe itt. A Binance és a Crypto.com oldalra való regisztrációról is találsz útmutatókat. A kriptovaluta tőzsdék összehasonlítása – hol lehet vásárolni és kereskedni?

Jogi nyilatkozat: ez nem befektetési vagy pénzügyi tanácsadás, a kriptovalutákba és NFT-kbe való befektetés veszteség kockázatával jár, fektessen óvatosan.

Similar Posts

One Comment

Comments are closed.