velemények amazfit band 7
|

Velemények: Amazfit Band 7 – emelje az edzést a következő szintre

Ha a barátaid mellett egy remek sparringpartnert is keresel az edzéshez, akkor semmiképpen ne hagyd ki a fitnesz karkötőt. Ez nem csak egy divatos kiegészítő és egy okos játék. Valójában segíthet abban, hogy az edzésed olyan szintre kerüljön, hogy a fejlődésed felfelé íveljen. Az egyik nagyszerű és hasznos okoskarkötő az Amazfit Band 7, és ha azon gondolkodsz, hogy tényleg megéri-e, velemények megtudhatod a választ.

Tervezés és teljesítmény

Az Amazfit Band 7 elegáns és kifinomult dizájnnal büszkélkedhet. A karkötő kiváló minőségű anyagból készült, és nagyon kényelmes viselet, még intenzív edzések során is. Kijelzője színes, és szilárd fényerejének köszönhetően tisztán és világosan jeleníti meg az edzéssel kapcsolatos információkat. Az olyan funkcióknak köszönhetően, mint a pulzusszám-követés, a lépésszámláló, az alvásfigyelés és a több sportágat is támogató monitorozás, biztos lehet benne, hogy az Amazfit Band 7 a legjobb edzőtársává válik.

Amazfit Band 7
Amazfit Band 7

Jellemzők

Az Amazfit Band 7 számos olyan funkciót kínál, amelyek segítségével nyomon követheti edzéseit és javíthatja teljesítményét. A legalapvetőbb a cromoker, amely megmondja a „passzív“ aktivitásodat és az edzésen kívüli normál nap során elégetett kalóriákat. De ami a leginkább érdekelni fog, az magának az edzésnek a nyomon követése. A fő mutatók az elégetett kalóriák, az idő és persze a pulzusszám, amelyekből megtudhatod, hogyan áll a kondíciód, és hogy az edzésed megfelelő ütemben halad-e az izomtömeg növeléséhez, a fogyáshoz vagy a kardio javításához. Az Amazfit Band 7 fitneszszalag alvásfigyelést is kínál, így nyomon követheted az alvás minőségét, és az edzésedet is aszerint állíthatod be, hogy mennyire jól regenerálódsz. Emellett élvezheti a GPS-t és az Android vagy iPhone készülékről érkező értesítéseket is.

Vízálló és akkumulátor

Az Amazfit Band 7 IP68 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy víz- és porálló. Ez azt jelenti, hogy edzés közben esőben vagy akár úszás közben is használhatja. Ráadásul az Amazfit Band 7 akkumulátora akár 28 napos maximális üzemidővel rendelkezik. Ez tényleg páratlan ebben az árkategóriában, és ha olyan karkötőt szeretne, amelyet nem kell időnként feltöltenie, akkor ez a megfelelő megoldás.

Végső Amazfit Band 7 velemények

Az Amazfit Band 7 kétségtelenül az egyik legjobb fitnesz szalag 22.000 Ft-on belül. Remek partner az edzéshez, úszáshoz is használható, folyamatosan áttekintheti az értesítéseket, és az akkumulátor élettartama páratlan. Csak ajánlani tudjuk az Amazfit Band 7 okoskarkötőt. Ha azonban nem kedveled az Amazfit márkát, akkor ebben az árkategóriában kiváló minőségű Huawei Band 7 és Xiaomi Mi Band 7 karkötők is vannak.

Similar Posts

One Comment

Comments are closed.