Samsung Galaxy A34 felülvizsgálat
| |

Áttekintés: a Samsung Galaxy A34 – páratlan a középkategóriában

A Samsung A54-gyel együtt bemutatták a Samsung Galaxy A34 olcsóbb testvérét is, amely a legjobb 400 euró alatti mobilnak szeretne lenni, és úgy tűnik, ebben az árkategóriában nem lesz konkurenciája. Milyen előnyei és esetleges hátrányai vannak? Ezt fogja elárulni a Samsung Galaxy A34-ről szóló értékelésünk.

A Samsung Galaxy A34 5G a Samsung népszerű Galaxy A sorozatának egyik legújabb tagja. Ez az okostelefon számos fejlesztéssel és fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek figyelmet érdemelnek.

Tervezés és megjelenítés

A Samsung Galaxy A34 5G modern és elegáns dizájnja a prémium kategóriás Samsung Galaxy S23 sorozatra emlékeztet. 6,6 hüvelyk képátlójú kijelzője kiváló képminőséget kínál az FHD+ SuperAmoled technológiának köszönhetően 2340 x 1080 px felbontással és 120 Hz-es frekvenciával. A kijelző akár 500 nits fényereje még közvetlen napfényben is kiváló olvashatóságot biztosít. A kijelző szinte a telefon teljes előlapját lefedi, a szelfikamera pedig a kijelző tetején lévő cseppkivágásban kapott helyet.

Kamera

A Samsung Galaxy A34 5G három hátlapi kamerával van felszerelve – egy 48MPx-es főérzékelővel, egy 8MPx-es ultraszéles kamerával és egy 5MPx-es makro kamerával. A fényképek minősége nagyszerű, és elegendő tartományt és részletességet kínál a különböző helyzetekben. A 13MPx-es előlapi kamera szintén nagyon jó, és kiváló minőségű szelfiket tud készíteni, amelyekkel kétségtelenül lenyűgözheted az Instagramon vagy más közösségi hálózatokon. A lenyűgöző TikTok-videókhoz a 4K videó 30 fps vagy a FullHD 60 fps sebességgel megteszi a hatását.

Samsung Galaxy A34
Samsung Galaxy A34

Teljesítmény és memória

A Samsung Galaxy A34 5G-t az új Mediatek Dimensity 1080 processzor hajtja 5G támogatással, amely elegendő teljesítményt nyújt a hétköznapi feladatokhoz és játékokhoz. A 6 GB vagy 8 GB RAM-mal ez az okostelefon több alkalmazást is képes zökkenőmentesen nyitva tartani. Az 5G támogatással ez az okostelefon gyors internetkapcsolatot biztosít, és a jövőre nézve is készen áll. A tárhely ugyanúgy RAM két változatban – 128 GB és 256 GB, amely MicroSD-kártyával akár 1 TB-ig bővíthető.

Akkumulátor

A Samsung Galaxy A34 okostelefon akkumulátora 5000 mAh, ami szolid kitartást jelent, amiből a Samsung akár 2 napos kitartást is ígér, amire ma még nem volt példa. Legalább egy aktív napot azonban gond nélkül elérhetünk, míg a konkurensek gyakran már a nap közepén tölteni kell. Azonban ha mégis fel kell töltened az új Samsungot, a 25W-os gyorstöltésnek köszönhetően néhány tucat perc alatt elegendő akkumulátorod lesz.

A Samsung Galaxy A34 végleges felülvizsgálata

Ez az okostelefon az új Android 13-mal érkezik, és hagyományosan verhetetlen 4 évnyi frissítést és 5 évnyi biztonsági javítást kínál. A 400 alatti árcéduláért jelenleg véleményünk szerint ennél jobbat nem kapsz, és a Samsung ismét a középkategóriát fogja uralni. Ha azonban egy kicsit többet szeretnél spórolni, az előző generációs Samsung Galaxy A33 még mindig kapható. Ha viszont százzal többet szeretnél befektetni, akkor a Samsung Galaxy A54-et is ajánljuk.

Similar Posts